Tamási Norbert ügyvezető tájékoztatja az Ügyfeleket az újdonságokról

Ügyvezetői köszöntő

​​Szeretettel köszöntöm Önt magam és minden munkatársam nevében a

CreditLure Kft.

megújult honlapján, ahol naprakész információkat olvashat Társaságunk történetéről, jelenlegi tevékenyégéről, aktu​alitásokról, valamint jövőbeni terveiről.

Tisztelt Ügyfeleink és honlapunk látogatói!

Jelentős forrásokat fordítottunk számítógépes programjaink és rendszereink fejlesztésére, amelyek nagymértékben felgyorsítják és egyszerűbbé teszik Ügyfeleink kiszolgálását. Nagy hangsúlyt fektetünk minden egyes munkatársunk hozzáállására és szakmaiságára. Megerősítettük a +36-76-200-133-as telefonszámon hívható elérhetőségünket, és bevezettük a kérdéseikre, javaslataikra és panaszaikra adott gyors válaszok rendszerét. Munkatársainkat, tanácsadóinkat a teljes átláthatóságra ösztönözzük a munkájuk során, illetve munkájukat minden részletre kiterjedően ellenőrizzük. Ha a meghatározott eljárásokban a napi ellenőrzés ellenére hibát találunk, vagy ha maguk az Ügyfeleink, tehát Önök hívják fel figyelmünket a problémára, ennek orvoslásáról a lehető legrövidebb időn belül gondoskodunk.

Egy sor újdonságot vezettünk be, amelyek kellemesebbé teszik az ügyintézést a CreditLure Kft.-nél. Ügyfeleink kényelme érdekében modern, kellemes környezetet alakítottunk ki új irodánkban, s egy finom kávé mellett beszélgetünk partnereinkkel. Munkatársaink továbbképzése és szakértelme állandóan napirenden van, annak érdekében, hogy a legjobb személyre szabott feltételekkel tudják a segítséget az Ügyfeleinknek ajánlani. 

Célunk, hogy senkinek sem okozzunk csalódást. Amikor Ügyfeleink elgondolkodnak a jövőjük tervezéséről, vagy bajba kerültek egy rossz döntésük miatt, szeretnénk, ha mindig mi lennénk az első számú választásuk, ha segítségre van szükségük. Reméljük, hogy összességében értékelni fogják megközelítésünk változását, új szolgáltatásainkat, és örömünkre szolgál, ha meglátogathatjuk Önöket, vagy Önök eljönnek hozzánk és személyesen győződnek meg az elmúlt időszakban bevezetett változásokról.

Végezetül, kérem, bármikor forduljanak hozzám bizalommal, és írják meg a CreditLure Kft. honlapjával vagy szolgáltatásainkkal, ajánlatainkkal kapcsolatos észrevételeiket személyes e-mail címemre. Személyesen foglalkozom felvetéseikkel, és válaszolok leveleikre.

Leveleiket az eszrevetel@creditlure.hu email címre várom.

Üdvözlettel:

Tamási Norbert ügyvezető